Πρέβεζα: Σημαντική εξέλιξη ! Στην Περιφέρεια το Κάστρο Αγίου Γεωργίου


Μπορεί έπειτα τη ματαίωση του διαγωνισμού του Κάστρου του Αγίου Γεωργίου που ήταν προγραμματισμένο για τις 4/6, να υπήρξε μια "σιωπή" ωστόσο απ'ότι φαίνεται το θέμα μόνο στον "πάγο" δεν μπήκε για την Περιφέρεια Ηπείρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου μαζί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλεξ.Καχριμάνη μετέβησαν στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και συναντήθηκαν με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΤΕΘΑ.

Εκείοι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στις δύο πλευρές συμφωνήθηκε το κάστρο του Αγίου Γεωργίου να παραχωρηθεί στην Π.Ε. Πρέβεζας .

Άλλωστε, ο κος Ιωάννου σε παρέμβαση του κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας είχε τονίσει πως για την διεκδίκηση των πρώην στρατοπέδων δεν το δεσμεύει η απόφαση του Δ.Σ. (η οποία ήταν να διεκδικήσει τους χώρους αυτούς χωρίς αντίτιμο) και πως αν δεν τα πάρει ο Δήμος τότε θα τα διεκδικήσει η Περιφέρεια, δείτε σχετικά τις δηλώσεις του κου Ιωάννου.

Πράγματι και έτσι έγινε!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες περισσότερες λεπτομέρειες για την σημαντική αυτή εξέλιξη αναμένεται από την επίσημη ενημέρωση που θα αποστείλει η Περιφέρεια την ερχόμενη εβδομάδα. 

Πάντως, ούτε λίγο - ούτε πολύ την εξέλιξη αυτή είχε προαναγγείλει ο Περιφερειάρχης κος Καχριμάνης στο Ράδιο Πρέβεζα και στον Χρήστο Ανεμοζάλη.

Το ερώτημα όμως που τίθεται σε αυτό το σημείο είναι το εξής:

Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος κος Γεωργάκος έχουν λάβει γνώση για τις εξελίξεις αυτές ;;;

Πηγή: prevezabest.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σημαντική εξέλιξη ! Στην Περιφέρεια το Κάστρο Αγίου Γεωργίου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5920744484593239677
item