Άρτα: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με Κ. Σκούμα Άρτα: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με Κ. Σκούμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με Κ. Σκούμα

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Αποτόρη Δημήτριο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Σγώρα Σωτήριο, τον Ταμία κ. Σίμο Χρήστο και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Φλώρο Αρτέμιο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα.

Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας και ειδικότερα η συμβολή των αστυνομικών στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, οι υλικοτεχνικές ελλείψεις, η αντικατάσταση των παλαιωμένων μηχανών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και η ανάγκη βελτίωσης της εκπαίδευσης των αστυνομικών που συγκροτούν τις ομάδες Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ. και τη Διμοιρία Υποστήριξης.

Από την μεριά του ο κ. Σκούμας αφουγκράστηκε τα ζητήματα της Ένωσης, εξήρε τη συμβολή των αστυνομικών στη διαχείριση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού και έδειξε πρόθυμος να συμβάλλει στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας με Κ. Σκούμα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6127827911051348090
Σχόλια
item