Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν ο σεφ είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε. «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά» απάντησε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη γνωριμία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο; Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είπε: «Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός. Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο.

Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».

Όταν το δίλημμα «ποδόσφαιρο ή θεατρική πρεμιέρα» τέθηκε και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, εξομολογήθηκε: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

Δες το βίντεο:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μαζί περισσότερο από έναν χρόνο.

epirusblog.gr
5 of 5
Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2013005727257159379
Σχόλια
item