Γιάννενα: Σε πολύ καλή κατάσταση το νεογνό που διακομίστηκε στα Γιάννενα από την Κέρκυρα Γιάννενα: Σε πολύ καλή κατάσταση το νεογνό που διακομίστηκε στα Γιάννενα από την Κέρκυρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σε πολύ καλή κατάσταση το νεογνό που διακομίστηκε στα Γιάννενα από την Κέρκυρα

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται το νεογνό 46 ημερών που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το μεσημέρι από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας στα Γιάννενα, συνοδεία παιδιάτρου του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Κέρκυρας στα Γιάννενα, Βάσω Γκόρου, η οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τη Μαρίνα Μοσχάτ,  το νεογνό νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική σε ξεχωριστό τμήμα, καθώς έχει διαγνωστεί με τη νόσο covid-19, ωστόσο τόνισε πως η νοσηλεία του δεν αφορά στον ιό sars cov2. 

Οι γιατροί στην Κέρκυρα θεώρησαν πως πρέπει να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις σε ένα Τριτοβάθμιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, καθώς, βάσει των εξετάσεων που του έγιναν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, εκτίμησαν πως ίσως συντρέχει άλλο ζήτημα υγείας, από την covid-19, που ίσως να σχετίζονταν με την καρδιά του. 

Λόγω ιατρικού απορρήτου δεν δίνονται πλήρη στοιχεία, σαφώς, ωστόσο εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι πως το νεογνό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε χθες Πέμπτη. 

Όπως επισήμανε η Β. Γκόρου, αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, διαπίστωση που αναμένεται πλήρως με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Σε κάθε περίπτωση η νοσηλεία του δεν οφείλεται στον κορωνοϊό. 

Να υπενθυμίσουμε πως η μητέρα του βρέφους είναι επίσης θετική στην covid-19 ωστόσο και εκείνη ευτυχώς,. Είναι σε άριστη κατάσταση, όπως επισήμανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Φλούδας

Πηγή: kerkyrasimera.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε πολύ καλή κατάσταση το νεογνό που διακομίστηκε στα Γιάννενα από την Κέρκυρα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1003061984141671014
Σχόλια
item