Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει γυμνή στο μπάνιο και νοσταλγεί τις «παλιές καλές μέρες»

Σάλμα Χάγιεκ είχε νοσταλγική διάθεση την Πέμπτη και εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της με την εντυπωσιακή φωτογραφία της που έχει τραβηχτεί πριν από 10 χρόνια.

«Οι παλιές καλές μέρες», ήταν το σχόλιο της διάσημης ηθοποιού, η οποία στη φωτογραφία ποζάρει γυμνή μέσα σε ένα μπάνιο, καλύπτοντας σημεία του σώματός της με ένα λευκό σεντόνι.

Φλόγες και κόκκινες καρδιές γέμισαν τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. Κάποιοι τη χαρακτήρισαν «βασίλισσα» και «πανέμορφη», σύμφωνα με το Hello Magazine.

«Θα έδινα το αριστερό μου χέρι για να μοιάζω τόσο όμορφα όσο μοιάζεις εσύ τώρα. Σταματά με αυτά τα περί παλιών καλών ημερών. Κορίτσι, είσαι πανέμορφη», σχολίασε ένας follower, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας τόσο όμορφος όσο εκείνη, ειλικρινά, όλη αυτή η φυσική ομορφιά».

Η τελευταία φωτογραφία της ήταν τελείως διαφορετική από τον πίνακα που ανάρτησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το περίπλοκο έργο τέχνης περιελάμβανε διάφορα στρώματα, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτού φινιρίσματος σε στιλ δαντέλας, και είχε δημιουργηθεί από τον καλλιτέχνη Olivier Masmonteil για έναν καλό σκοπό, να βοηθήσει τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αλλά και θύματα βίας.
Ο πίνακας διατίθεται για αγορά στον ιστότοπο του φιλανθρωπικού οργανισμού Together-Her έναντι 490 ευρώ.

Η σταρ του Χόλιγουν έχει υπάρξει εξαιρετικά απασχολημένη τους τελευταίους μήνες, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα σε Λονδίνο και Λος Άντζελες, όπου προωθεί τη νέα της ταινία The Hitman’s Wife’s Bodyguard, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ στις 16 Ιουνίου.

Πρόσφατα μάλιστα, η ηθοποιός είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τη μάχη της με τον κορονοϊό. Όπως είχε πει, οι γιατροί την ικέτευαν να πάει στο νοσοκομείο, εκείνη όμως απαντούσε «προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι».

Η 54χρονη ηθοποιός χτυπήθηκε από Covid-19 στις αρχές της πανδημίας και έζησε μια εμπειρία που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Τη μάχη της αυτή τη δημοσιοποίησε στα τέλη του περασμένου μήνα.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει γυμνή στο μπάνιο και νοσταλγεί τις «παλιές καλές μέρες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4861649412259857732
item