Λοβέρδος: Γκάφα οι δηλώσεις Τσίπρα -Το ερμηνεύω ως φόβο, δεν θέλει να εκλεγώ εγώ Λοβέρδος: Γκάφα οι δηλώσεις Τσίπρα -Το ερμηνεύω ως φόβο, δεν θέλει να εκλεγώ εγώ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λοβέρδος: Γκάφα οι δηλώσεις Τσίπρα -Το ερμηνεύω ως φόβο, δεν θέλει να εκλεγώ εγώ

Στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι «ο Ανδρέας Λοβέρδος θέλει να κάνει το ΚΙΝΑΛ δορυφόρο της ΝΔ», αναφέρθηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, χαρακτηρίζοντας «γκάφα» τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού.

«Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς, ήταν ειδικό και συγκροτημένο, άρα δεν του ξέφυγε, το είχε στο μυαλό του», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης Status 107,7, συμπληρώνοντας ότι «πρόκειται μάλλον για πανικό, γιατί αν έχουμε αλλαγή ηγεσίας, που θα συνοδευτεί με αλλαγή θέσεων σε βασικά θέματα, όπως το μεταναστευτικό, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ως πολιτικός αρχηγός, μάλλον θα αρχίσει να υποχωρεί και θα περάσει στα αζήτητα».

«Θέλει να επιλέξει ηγεσία άλλου κόμματος, που απειλεί να τον εξαφανίσει. Δεν το έχει κάνει κανένας πολιτικός αρχηγός, ποτέ και ειδικά πρώην πρωθυπουργός».«Το ερμηνεύω ως φόβο, δεν θέλει να εκλεγώ εγώ» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.


epirusblog.gr
5 of 5
Λοβέρδος: Γκάφα οι δηλώσεις Τσίπρα -Το ερμηνεύω ως φόβο, δεν θέλει να εκλεγώ εγώ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7246352500209454755
Σχόλια
item