Το μωρό που μόλις γεννήθηκε, μίλησε ολοκάθαρα και έκανε μία ερώτηση Το μωρό που μόλις γεννήθηκε, μίλησε ολοκάθαρα και έκανε μία ερώτηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το μωρό που μόλις γεννήθηκε, μίλησε ολοκάθαρα και έκανε μία ερώτηση

Το καλοκαίρι του 1934, οι ιθαγενείς Ινδιάνοι του Μεξικού ήταν κυριολεκτικά τρομοκρατημένοι! Περνούσαν τις ημέρες και τις νύχτες τους με προσευχές και δεήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τη δική τους, των μελών της οικογένειάς τους, αλλά και ολόκληρης της φυλής τους.

Ο λόγος για αυτόν τον γενικευμένο πανικό ήταν η γέννηση ενός παιδιού. Συγκεκριμένα, στην οικογένεια ενός Ινδιάνου είχε γεννηθεί ένα βρέφος, το οποίο, λίγες μόλις στιγμές μετά τον ερχομό του στον κόσμο, μίλησε ολοκάθαρα και άπταιστα στη μητρική γλώσσα του λαού του, δηλαδή στα ισπανικά.

Το νεογέννητο έστρεψε το βλέμμα του στον ιατρό και στη μαία-βοηθό του και είπε με στόμφο:

-«ΕΝΤΟΣ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ; ΣΕΙΣΜΟ Ή ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ;

-«ΣΕΙΣΜΟ», ΨΕΛΛΙΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΕΟΓΝΟ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.

-«ΕΣΤΩ…» ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ!

Το παράδοξο αυτό φαινόμενο σημειώθηκε σε μια μικρή και ασήμαντη πόλη του Μεξικού, ονόματι Παλάτιαν, η οποία κατοικούνταν αποκλειστικά από ιθαγενείς Ινδιάνους.

Το μυστηριώδες αυτό βρέφος του Μεξικού έμελλε να βυθίσει τους κατοίκους της φυλής του σε βαθιά απόγνωση, ανείπωτη αγωνία και απερίγραπτο τρόμο για το μέλλον των ιθαγενών, που έμοιαζε σκοτεινό και δυσοίωνο.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στις 15/07/1934

strangepress.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Το μωρό που μόλις γεννήθηκε, μίλησε ολοκάθαρα και έκανε μία ερώτηση
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 5273666519790474504
Σχόλια
item