Γιάννενα: Απεργιακές Περιφρουρήσεις Του Εργατικού Κέντρου Στις Πύλες Των Εργοστασίων Εμφιάλωσης Νερού Γιάννενα: Απεργιακές Περιφρουρήσεις Του Εργατικού Κέντρου Στις Πύλες Των Εργοστασίων Εμφιάλωσης Νερού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Απεργιακές Περιφρουρήσεις Του Εργατικού Κέντρου Στις Πύλες Των Εργοστασίων Εμφιάλωσης Νερού

Στο πόδι από τη ξημερώματα οι απεργιακές φρουρές του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών του νομού, με την στήριξή του Εργατικού Κέντρου, δίνει τη μάχη της περιφρούρησης στα εργοστάσια εμφιάλωσης νερού στην Περίβλεπτο και στην Κρανούλα Ιωαννίνων της εταιρείας «Ζαγόρι». 


Εκεί που η διευθέτηση εργασίας κρατά χρόνια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα την εντατικοποίηση και τα εργατικά ατυχήματα.


Ταυτόχρονα εντείνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία της μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.


Τρεις καθαρίστριες του Γ' Δημοτικού Κάτω Μαρμάρων Ιωαννίνων απέστειλαν επιστολή στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, με την οποία τους καλούν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση. 


902.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Απεργιακές Περιφρουρήσεις Του Εργατικού Κέντρου Στις Πύλες Των Εργοστασίων Εμφιάλωσης Νερού
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2842076618343289333
Σχόλια
item