Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μετά τις προκλητικές δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, πολιτευτή της ΝΔ. Η Ελένη Φουρέιρα πήρε θέση στο ζήτημα, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της με την άποψη της 30χρονης. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κατά της μόδας, που θέλει τις γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες, δείχνοντας τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, της πανάδες και τα αξύριστα πόδια τους. 

Ακόμα, υποστήριξε ότι είναι λάθος οι γυναίκες να φορούν φαρδιά ρούχα, καθώς όλα αυτά είναι αποκρουστικά.

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και πρόσωπα του χώρου της showbiz τοποθετήθηκαν δημόσια κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου και των απόψεών της, τονίζοντας ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπάει το σώμα της με τις ατέλειές του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να πάρει θέση και να υποστηρίξει το δικαίωμα όλων των γυναικών να κάνουν ό,τι θέλουν με τη ζωή και το σώμα τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο «σαρώνει» με το νέο hit «Μπορεί» στο οποίο συνεργάζεται με το Mad Clip, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: “Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα!”.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Η αποστομωτική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τις προκλητικές δηλώσεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5402975245082501462
Σχόλια
item