Τους ανθρώπους τους μαθαινεις στο τέλος και όχι στην αρχή Τους ανθρώπους τους μαθαινεις στο τέλος και όχι στην αρχή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τους ανθρώπους τους μαθαινεις στο τέλος και όχι στην αρχή

Οι άλλοι από εσάς και εσείς από αυτούς.

Και πάλι εδώ, να προσπαθώ να κάνω τον δικό μου απολογισμό που σε έχω χάσει μέσα από τα χέρια μου ξαφνικά,. Όπως μπήκες, βγήκες από τη ζωή μου. Δεν το θέλησα εγώ, εσύ το επέλεξες. Μα να σου πω κάτι;

Η ζωή προχωράει.

Γιατί τους ανθρώπους, τους μαθαίνεις στο τέλος και όχι στην αρχή. Και έρχεται κάποια φάση στη ζωή σου που πρέπει να αποχωριστείς κάποια άτομα. Πρέπει να τα διώξεις από τη ζωή σου.

Όχι γιατί το θες αλλά γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να σε αφήσουν να τους κρατήσεις. Είτε συμπεριφορά, είτε σεβασμός. Όσο κι αν σε πονάει αυτό, το καλύτερο είναι η δική σου ευτυχία.

Κι εσύ δεν είσαι η ευτυχία μου. Δεν μου αξίζεις. Γιατί πολύ απλά όταν ραγίσει κάτι δεν κολλάει πια.

Ζεις κάπου μέσα μου. Βαθιά κρυμμένος. Μα θα μείνεις εκεί.

Κάποια στιγμή ίσως καταφέρω να σου πω όλα όσα δεν είπα. Μην αναλώνεστε ποτέ. Να κάνετε πάντα το καλύτερο για σας.

Όσοι αγαπάνε εσάς, θα είναι μαζί σας όποιο κι αν είναι το μάθημα που θα πάρετε από όλους. Οι άλλοι από εσάς και εσείς από αυτούς.

Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να μην ρίχνετε ευθύνες σε εσάς. Μέχρι εκεί που μπορείτε να δίνετε. Αν ο άλλος δεν εκτιμάει, τότε με γεια του με χαρά του.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να πάρει τη ζωή μας και να την κάνει δική του, και κανέναν να αποφασίζει για εμάς.

epirusblog.gr
5 of 5
Τους ανθρώπους τους μαθαινεις στο τέλος και όχι στην αρχή
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2011081477661202342
Σχόλια
item