Γιάννενα: Από Π.Γ.Ν.Ι. μέχρι... Βελλά ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς και δύο μεγάλες βιομηχανίες του τόπου μας, τον ΒΙΚΟ και τον «Νιτσιάκο», επέλεξε να επισκεφθεί ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στα Γιάννενα. Νωρίτερα έκανε στάση και στη γειτονική Άρτα.

Στο Π.Γ.Ν.Ι. ο κ. Μαρινάκης και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ συνάντησαν τον Διοικητή Νίκο Κατσακιώρη, τον Υποδιοικητή Κων/νο Ντιναλέξη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Γιώργο Φλούδα, αλλά και τους ειδικευόμενους ιατρούς Λάμπρο Δημακόπουλο και Δημήτρη Κοσμά.

Όπως ενημερώθηκαν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στα επείγοντα προσήλθαν 6.023 ασθενείς με κορωνοϊό και εισήχθησαν για νοσηλεία 683, ενώ στο εμβολιαστικό κέντρο έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 38.500 εμβολιασμοί, με το ποσοστό των εμβολιασμένων υγειονομικών του Νοσοκομείου να ξεπερνά το 80%.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος της συζήτησης ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μας δίνεται μια ακόμα ευκαιρία να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας για τον ιερό αγώνα που δίνουν καθημερινά για την υγεία όλων μας. 

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση του ΠΓΝΙ για τις άοκνες προσπάθειές τους, αλλά και το γεγονός ότι δίνουν οι ίδιοι το παράδειγμα του εμβολιασμού. 

Κι αυτό το μήνυμα της αναγκαιότητας και της εμπιστοσύνης στον εμβολιασμό έρχεται από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Βορειοδυτικής Ελλάδας που θα σηματοδοτήσει τη μεγαλύτερη συλλογική νίκη της γενιάς μας».

Στην Ακαδημία Βελλάς
Στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς, το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος μαζί με τον οποίο περιηγήθηκαν στους χώρους της (φωτό), συνομιλώντας για την ιστορική διαδρομή της από την ίδρυσή της το 1911 μέχρι και σήμερα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Βελλάς Μιχαήλ Αλεξίου, ο Υποδιευθυντής Βασίλης Μποζιάρης, υπεύθυνος για την οργάνωση και την λειτουργία των τμημάτων της Ακαδημίας και ο π. Δημήτριος, σπουδαστής της Ακαδημίας.

Εξάλλου, στο περιθώριο της επίσκεψης στην πόλη, ο Π. Μαρινάκης και τα στελέχη της Οργάνωσης είχαν συνάντηση με τον πρ. Υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σταύρο Καλογιάννη.

Σε ΒΙΚΟ – «Νιτσιάκο»
Την δεύτερη ημέρα της παρουσίας της ΟΝΝΕΔ στα Γιάννενα, ο Πρόεδρος και τα στελέχη της επισκέφθηκαν το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού «Βίκος», όπου ξεναγήθηκαν από τον Υπεύθυνο Παραγωγής Γιώργο Θώμο και το Διευθυντή των εργοστασίων Μιχάλη Παπασταύρου.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης ήταν το εργοστάσιο «Νιτσιάκος» όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Κώστα Νιτσιάκο και την Διευθύντρια Παραγωγής Ελένη Παπαδοπούλου.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε σε δήλωσή του: «Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρα μας όταν βλέπουμε σε κάθε γωνιά της επιχειρήσεις και ανθρώπους που εξελίσσονται καθημερινά και δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου τους. 

Ο συνδυασμός τέτοιων πρότυπων εταιρειών, με δυναμική και συνεχή εξέλιξη, η μέριμνα της Κυβέρνησης για την επιβράβευση καλών εταιρικών πρακτικών αλλά και η προτεραιότητα που έχει δώσει στους νέους ανθρώπους είναι η συνταγή της επιτυχίας για την οικοδόμηση μιας νέας εποχής στη χώρα μας».

Στην επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ στα Γιάννενα συμμετείχαν ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Μένιος Κορομηλάς, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Καραμίντζιος, ο αν. Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων Γιάννης Ξιούφης, ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Νεόφυτος Καλαϊτζίδης, ο τομεάρχης πολιτισμού του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Γερασιμίδης, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Περιφερειακών Οργανώσεων Κων/νος Βλαχόπουλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Φάνης Πασχάλης και ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων Δημήτρης Πουλιάνος.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Από Π.Γ.Ν.Ι. μέχρι... Βελλά ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8498780004523121132
item