Γιάννενα: Από σήμερα ξανά το παρκάρισμα αυτοκινήτων εντός της Λιμνοπούλας. Ανταπόκριση του ΠΕΑΚΙ μετά την δημοσιοποίηση αιτήματος γονέων.Οι χτεσινές παρεμβάσεις στο ραδιόφωνο ακροάτριας και του Π.Κολόκα

Με σημερινή ανακοίνωση η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ ενημερώνει τους πολίτες, τους αθλητές, τους προπονητές και όσους χρησιμοποιούν για την άθλησή τους, τους χώρους της Λιμνοπούλας, πως από σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου , θα μπορούν να χρησιμοποιούν και πάλι τον χώρο στάθμευσης στο Κολυμβητήριο.

Υπενθυμίζεται πως χτες στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος ,στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων αναδείχτηκαν οι διαμαρτυρίες γονέων αθλητών και αθλητριών για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα αυτοκινήτων εντός του πάρκινγκ της Λιμνοπούλας, με ενδεχόμενο να προκληθούν σοβαρά ατυχήματα εξ αιτίας της στάθμευσης αυτοκινήτων στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μπροστά από το αθλητικό κέντρο και στην άλλη λωρίδα του δρόμου απέναντι από το αθλητικό κέντρο.

Ακολουθεί η σημερινή ανακοίνωση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ ενημερώνει τους πολίτες, τους αθλητές, τους προπονητές και όσους χρησιμοποιούν για την άθλησή τους, τους χώρους της Λιμνοπούλας, πως από σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου , θα μπορούν να χρησιμοποιούν και πάλι τον χώρο στάθμευσης στο Κολυμβητήριο.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ θέλει να επισημάνει τα εξής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση επισκεπτών-τριων του αθλητικού συγκροτήματος και την ασφαλή διέλευση οχημάτων που μπαίνουν και βγαίνουν σε έναν ήδη πολύ επιβαρυμένο δρόμο.

Προκειμένου να λυθεί το χρόνιο πρόβλημα με τη στάθμευση στα πάρκινγκ της Λιμνοπούλας, το οποίο επιτείνεται από τη διέλευση σε ένα πολυσύχναστο δρόμο των Ιωαννίνων, χρειάζεται ο δημιουργικός διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, μετά τη σημαντική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, που ήδη έφερε μεγαλύτερη προσέλευση αθλούμενων, αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το διάλογο με τους αρμόδιους φορείς που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Ιωαννιτών και η Τροχαία Ιωαννίνων, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για την στάθμευση των οχημάτων των γονέων που μεταφέρουν τους μικρούς αθλητές, αλλά και των ίδιων των αθλητών και προπονητών Σωματείων που κάνουν χρήση των χώρων της Λιμνοπούλας.

Μέχρι να βρεθεί η αναγκαία και κυρίως η πιο σωστή και ασφαλής λύση, η Ε.Δ. συνιστά προς όσους σταθμεύουν τα οχήματά τους στο παρκινγκ του Κολυμβητηρίου της Λιμνοπούλας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την είσοδο και έξοδο των οχημάτων (καθώς αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από τα διερχόμενα οχήματα).

«Ευελπιστούμε πως οι αρμόδιοι φορείς, Δήμος Ιωαννιτών και Τροχαία Ιωαννίνων, θα στηρίξουν την προσπάθειά μας για την επίλυση ενός προβλήματος που χρονίζει και κυρίως, όλοι μαζί, θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση της πρόληψης και της αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων, σε έναν δρόμο με μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση», δηλώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής, Παντελής Κολόκας, ο οποίος άμεσα θα συναντηθεί με τον διοικητή της Τροχαίας και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου.

Πηγή: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Από σήμερα ξανά το παρκάρισμα αυτοκινήτων εντός της Λιμνοπούλας. Ανταπόκριση του ΠΕΑΚΙ μετά την δημοσιοποίηση αιτήματος γονέων.Οι χτεσινές παρεμβάσεις στο ραδιόφωνο ακροάτριας και του Π.Κολόκα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3803857923309868894
item