Μ.Μιχαλοπούλου: «Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε "Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!"» (βίντεο)

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, ωστόσο φέτος την απολαύσαμε στη «Φάρμα» όπου έφτασε λίγο πριν το μεγάλο τελικό, αφού το βράδυ του Σαββάτου αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Η Μαρία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο που είχε συστηθεί στο reality μόδας ως «αγρότισσα», βοηθάει τον πατέρα της στις λαϊκές αγορές για να πουλήσουν τα φρούτα παραγωγής τους.

«Το Σάββατο ήμουν», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Η νεαρή πρώην παίκτρια της «Φάρμας» αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση του κόσμου όταν τη βλέπει στη λαϊκή αγορά. Η ίδια όπως αποκάλυψε φοράει φόρμες προκειμένου να μην σχολιάζουν τα κιλά της.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου εκμυστηρεύτηκε ότι δέχεται σχόλια διότι ορισμένοι την θεωρούν πολύ αδύνατη και στη συνέχεια εξιστόρησε ένα περιστατικό που της είχε συμβεί στο σούπερ μάρκετ.

«Μου αρέσει να είμαι άνετη, να φοράω βολικά ρούχα για να μη σχολιάζουν τα κιλά μου όλη την ώρα που μου σπάει το νευρικό μου σύστημα. Είναι το ίδιο έντονο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι σιγά μην παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή. Και όμως παρεξηγούμαι.

Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!”. Γύρισε η κοπέλα στο ταμείο που με ξέρει και της απάντησε. 

Όλη μου τη ζωή φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί βαριόμουν να εξηγώ ότι τρώω», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
epirusblog.gr
5 of 5
Μ.Μιχαλοπούλου: «Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε "Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!"» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7470482553181314689
item