Ο Α.Παππάς εξηγείται για το μονόπετρο στην Alessia: «Εγώ νομίζω ότι το έδωσε κάποιος άλλος» (βίντεο) Ο Α.Παππάς εξηγείται για το μονόπετρο στην Alessia: «Εγώ νομίζω ότι το έδωσε κάποιος άλλος» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Α.Παππάς εξηγείται για το μονόπετρο στην Alessia: «Εγώ νομίζω ότι το έδωσε κάποιος άλλος» (βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως η σχέση του Αλέξη Παππά με την Alessia Demetz πηγαίνει πιο σοβαρά, έπειτα από τη δημοσίευση ενός μονόπετρου. 

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν! 

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Κυριακής και εκεί που καθόταν αμέριμνος εμφανίζεται στο παράθυρο η Alessia Demetz.

Την αρχική έκπληξη του πρώην παίκτη του Survivor διαδέχτηκαν οι ερωτήσεις για το περιβόητο μονόπετρο που ανάρτησε στα social η Alessia.

«Εγώ νομίζω ότι το έδωσε κάποιος άλλος, γιατί ούτε εγώ το είχα δώσει αυτό. 

Μάλλον ήθελε να με πειράξει λίγο, το πήρε από κάποια φίλη της και το έβαλε», είπε ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz επιβεβαίωσε: «Ήταν μιας φίλης μου το δαχτυλίδι και ήθελα να τον πειράξω».

«Τώρα γνωριζόμαστε σιγά σιγά, βγαίνοντας από το παιχνίδι, ερχόμαστε κοντά, μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον», είπε η πανέμορφη καλλονή για το γνωστό μοντέλο.

«Θέλω να κάνω έκπληξη στον Αλέξη στην επόμενη συνάντησή μας», είπε η Alessia δίχως να αποκαλύψει πότε θα ξανασυναντήσει τον αγαπημένο της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Α.Παππάς εξηγείται για το μονόπετρο στην Alessia: «Εγώ νομίζω ότι το έδωσε κάποιος άλλος» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2156522430527133442
Σχόλια
item