Πρέβεζα: Τραγικό τέλος για τον 60χρονο ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς Πρέβεζα: Τραγικό τέλος για τον 60χρονο ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τραγικό τέλος για τον 60χρονο ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό 60χρονου ψαροντουφεκά από την Άρτα που αναζητούνταν από το βράδυ του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς στην Πρέβεζα.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτες δύτες που συμμετείχαν στις έρευνες. 

Να θυμίσουμε πως ο 60χρονος είχε πάει τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου με ένα ακόμη άτομο για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Λυγιάς Πρέβεζας και αγνοούνταν. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Στις έρευνες συμμετείχαν τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Α/Κ σκάφος, δύο Ι/Δ σκάφη, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριά, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας με τέσσερα 4 άτομα από στεριά και τρεις 3 δύτες, ενώ σήμερα στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τραγικό τέλος για τον 60χρονο ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Λυγιάς
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2327327704397799250
Σχόλια
item