Το μοντέλο που ποζάρει με εσώρουχα είναι 52 ετών και αποθεώνεται από το Instagram

Τα supermodels των 90's -δε μπορεί-, έχουν ανακαλύψει το ελιξίριο της νεότητας!

Αλήθεια, αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη απορία μας, όταν τις κοιτάζουμε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Τα super models των 90's έχουν ξεγελάσει τον χρόνο. Είναι ξεκάθαρο!

Λαμπρό παράδειγμα η 52χρονη Ηelena Christensen η οποία πόζαρε με τα αγαπημένα της μαύρα εσώρουχα και έδειξε γι' ακόμα μια φορά πόσο απίθανο σώμα διατηρεί.

Το πρώην super model και νυν φωτογράφος, συνεργάστηκε -όπως αποκάλυψε μέσα από το post της στο Instagram- με μια εταιρία γυναικείων εσωρούχων για καλό σκοπό. 

Φωτογραφίζοντας η ίδια τον εαυτό της στο σπίτι της, αποφάσισε να πάρει την πιο sexy πόζα της και να αφήσει τους θαυμαστές της να θαυμάζουν το υπέροχο και άκρως θηλυκό σώμα της.
Η Cristensen έγραψε συγκεκριμένα κάτω από τη φωτογραφία:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το @cocodemeruk, μια μάρκα που υποστηρίζεται από γυναίκες για γυναίκες. Φωτογραφίζοντας τον εαυτό μου στο σπίτι με αυτά τα αισθησιακά μικροσκοπικά εσώρουχα, μ΄έκανε να γελάσω πολύ...

 Αποτυπώνοντας μια καμπάνια εσωρούχων μέσα από ένα γυναικείο βλέμμα, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τις γυναίκες να αγκαλιάσουν και να γιορτάσουν τις δικές τους επιθυμίες και να το διασκεδάσουν ❤️ ».

To supermodel της δεκαετίας του '90, Helena Christensen φαίνεται πως έχει επιλέξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια. 

Η Δανέζα καλλονή εδώ και καιρό ζει στην Νέα Υόρκη, όχι όμως μέσα στην κοσμοπολίτικη και πολύβουη πόλη, αλλά στην εξοχή, δίπλα σε ρυάκια και δάση.

Όπως μπορείς να διακρίνεις κι εσύ στις φωτογραφίες και τα videos, το σώμα (αλλά και το πρόσωπό της) παραμένουν υπέροχα... Τι να πει κανείς; Τη ζηλεύουμε και την αγαπάμε...epirusblog.gr
5 of 5
Το μοντέλο που ποζάρει με εσώρουχα είναι 52 ετών και αποθεώνεται από το Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5637075283620983849
item