Παναγιώταρου: Μου πρότεινε πάνω από 25.000 ευρώ για να πάω μαζί του, ήταν ότι πιο χυδαίο έχω ακούσει

Την πιο ανήθικη πρόταση που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα από άγνωστο της άντρα ομολόγησε πασίγνωστη Ελληνίδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Ο λόγος για το μοντέλο και πρώην παίκτρια της Φάρμας, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Με την Ιωάννα Τούνη διατηρείτε φιλικές σχέσεις και μετά το My Style Rocks. Επικοινώνησες μαζί της όταν διέρρευσε το ροζ βίντεο;

Το έκανα λίγο πιο μετά, όχι εκείνη την στιγμή. Προτίμησα να την αφήσω να πάρει λίγο τον χρόνο της. Αυτό που της είπα είναι το αυτονόητο. Είναι απαράδεκτο για έναν άντρα να δημοσιοποιεί προσωπικές του στιγμές με μια κοπέλα. Αλλά ότι και να της έλεγα εγώ, έπρεπε μόνη της να το δουλέψει με τον εαυτό της, να το ξεπεράσει και τελικά να το αφήσει πίσω της.

Έχει ζητήσει ποτέ σύντροφος σου να βιντεοσκοπήσετε προσωπικές σας στιγμές;

Όχι. Μην ξεχνάς ότι ήμουν παντρεμένη όλα αυτά τα χρόνια. Πριν γνωριστώ με τον Αριστομένη, μου είχε τύχει σύντροφος μου να μου ζητήσει κάτι τέτοιο, αλλά το φοβήθηκα και δεν το έκανα. Σίγουρα θα είμαι πιο προσεκτική από εδώ και πέρα κι εγώ και όλες οι κοπέλες, γιατί αυτό που συνέβη στην Ιωάννα θα μπορούσε να συμβεί στην οποιαδήποτε.

Το τελευταίο διάστημα μαθαίνουμε για όλο και περισσότερες περιπτώσεις γυναικών που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά. Είχες ποτέ ανάλογη εμπειρία;

Έχω δεχτεί ανήθική πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. Ήταν ότι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

α Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι.!

epirusblog.gr
5 of 5
Παναγιώταρου: Μου πρότεινε πάνω από 25.000 ευρώ για να πάω μαζί του, ήταν ότι πιο χυδαίο έχω ακούσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5237588898333920834
item