Άρτα: Μηχανογραφικό 2021 - Γιατί να επιλέξεις το τμήμα Γεωπονίας Άρτας (VD) Άρτα: Μηχανογραφικό 2021 - Γιατί να επιλέξεις το τμήμα Γεωπονίας Άρτας (VD) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Μηχανογραφικό 2021 - Γιατί να επιλέξεις το τμήμα Γεωπονίας Άρτας (VD)

Γνωριμία των υποψηφίων φοιτητών με το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων λίγες ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου 2021...
Πόσο ψηλά θέλεις να ανέβεις στη ζωή σου; 
Πόσο πολύ θες το ταξίδι των σπουδών σου να σε οδηγήσει σε ανεξερεύνητα μονοπάτια της επιστήμης και της γνώσης; 
​Αν μαγεύεσαι κάθε φορά που βλασταίνει ένας σπόρος στη γη, που πατάει στα πόδια του ένα νεογέννητο ζώο, που βιώνεις την ομορφιά του τοπίου γύρω σου, που ξεδιψάς με μια χούφτα γάργαρο νερό, που δοκιμάζεις πρώτος το τρόφιμο που εσύ και οι συμφοιτητές σου μόλις παρασκευάσατε και ταυτόχρονα θέλεις να γευτείς την ανεμελιά και την ποικιλία της φοιτητικής ζωής, σε μια πόλη πού λες και φτιάχτηκε ειδικά για σένα,  τότε το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα είναι ο ιδανικός προορισμός. 
Picture
Γιατί οι καθηγητές σου είναι ταγμένοι να σου δώσουν όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι.  
Γιατί στα εργαστήρια θα εξοικειωθείς με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό αιχμής .
Picture
Γιατί θα εκπαιδευτείς μέσα στις εμβληματικότερες επιχειρήσεις του κλάδου της αγροδιατροφής της χώρας, αποκτώντας την πολύτιμη εμπειρία των γνώσεων στη ζωική και φυτική παραγωγή και ευκαιρία για επαγγελματική σταδιοδρομία

Γιατί θα ενταχθείς σε πρωτότυπα ερευνητικά έργα παράγοντας νέα γνώση, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας και τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού.

Γιατί θα συμμετέχεις σε διεθνή και εθνικά συνέδρια.

​Γιατί οι γνώσεις που θα αφομοιώσεις δεν θα είναι τυπικές, αλλά θα σε κάνουν ικανό να διαμορφώσεις εσύ το μέλλον της επιστήμης και της ζωής σου. Κλιματική αλλαγή και Αγροτική παραγωγή, Φυτική και Ζωική παραγωγή ακριβείας, Ενιαία Υγεία, Άνθρωπος, Φυτά, Ζώα, Περιβάλλον, Τρόφιμα αυτοφυών φυτών και αυτόχθονων φυλών, Αγροτικό και Αστικό τοπίο, Μικροβίωμα, πρωτέωμα και Αλληλούχηση νέας γενιάς για την αυθεντικότητα των συστημάτων αγροτικής παραγωγής και τροφίμων, Τεχνολογία Ζωοτροφών, Γενετική Βιοτεχνολογία, Ευζωία, Τεχνολογία Ζωοτροφών, Υδροπονία, Κηποτεχνία, Κυτταρική κτηνοτροφία, Αρωματικά φυτά, Αγροτική παραγωγή μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος.
Picture
Γιατί καθώς θα ολοκληρώνεις τις σπουδές σου, θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε τομείς που θα σε κάνουν ολοκληρωμένο επιστήμονα, έχοντας τη δυνατότητα να επιλεγείς πρώτος από όλους για δουλειά ή να έχεις όλα τα εφόδια για τη δική σου επιχείρηση κι αν το θελήσεις, να συνεχίσεις σε μεταπτυχιακές σπουδές, και γιατί όχι, να εκπονήσεις τη διδακτορική σου διατριβή. 
Το κυνήγι της κατάκτησης της γνώσης δεν έχει όρια. Εσύ αποφασίζεις μέχρι που θα φτάσεις!
Picture
Ανακάλυψε την Επιστήμη της Ζωής στο Τμήμα Γεωπονίας στην Άρτα.  
Απόλαυσε πέντε χρόνια σπουδών σε μια πόλη με παράδοση, πολιτισμό, μουσική! Στην Άρτα με το ιστορικό της Γεφύρι και το Κάστρο, τα Τζουμέρκα και τον Αμβρακικό, με το φοιτητικό εστιατόριο στη πόλη, την κεντρική βιβλιοθήκη για μελέτη, τη φοιτητική εστία δίπλα τον Άραχθο. 
Μα πάνω απ’ όλα: μια πόλη με ανθρώπους ζεστούς, φιλικούς και ευγενικούς. 
Picture
Ζήσε τη φοιτητική σου ζωή στην Άρτα, σπουδάζοντας στο Τμήμα Γεωπονίας με δύο κατευθύνσεις: τη Ζωική και τη Φυτική παραγωγή, που το κύρος του αναγνωρίζεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και φτάνει στην Κίνα, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Ινδία, το Βιετνάμ, την Κορέα, το Μεξικό, τον Ισημερινό, την Ταϊλάνδη. 

​Θα έχεις τους καθηγητές σου συμπαραστάτες και με τους συμφοιτητές σου θα λειτουργείς σαν ομάδα.   
Picture
Το Τμήμα Γεωπονίας στην Άρτα σου ανοίγει διάπλατα τον κόσμο στα μυστήρια της Γεωπονίας.
Picture
Η απόφαση είναι δική σου. Όμως, σαν βγεις στον πηγαιμό για την κατάκτηση της γνώσης φρόντισε να απολαύσεις το ταξίδι! 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Μηχανογραφικό 2021 - Γιατί να επιλέξεις το τμήμα Γεωπονίας Άρτας (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3493788021478248518
Σχόλια
item