Συντριβή: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την τραγωδία με το 18 μηνών μωρό, στα Νέα Μάλγαρα Συντριβή: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την τραγωδία με το 18 μηνών μωρό, στα Νέα Μάλγαρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συντριβή: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την τραγωδία με το 18 μηνών μωρό, στα Νέα Μάλγαρα

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 18 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βόθρο, στα Νέα Μάλγαρα.

Όπως αναφέρεται, το λίγο μηνών αγόρι βρισκόταν στην αυλή τους και το πρόσεχαν για λίγη ώρα, ώστε η μητέρα του να πάει στον οδοντίατρο αλλά κάποια στιγμή το έχασαν και τότε άρχισαν έντρομοι να το αναζητούν παντού, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

Μάλιστα, η γιαγιά του βρέφους μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξέφρασε πως «το ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους, με τα αυτοκίνητα, με τα ποδήλατα, δεν το βρίσκαμε πουθενά. 

Μια γειτόνισσα μας είπε πως αν το παιδί έπεσε στον βόθρο, χάθηκε, αλλά δεν την πιστέψαμε. Νομίζαμε ότι το άρπαξαν».

«Είναι μία τραγωδία, δεν υπάρχουν λόγια»

Όπως είπε στην εκπομπή ξαδέλφη της γιαγιάς, «το φρεάτιο ήταν καλυμμένο, μα το κακό έγινε και το 18 μηνών βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο. Είναι μία τραγωδία, δεν υπάρχουν λόγια. Μπροστά στα μάτια τους το είχαν το παιδί και ξαφνικά χάθηκε».

Την ίδια αντίδραση έχουν και οι γείτονες οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι. «Κατέβηκα αμέσως κάτω γιατί φοβήθηκα μήπως μπήκε μέσα στο δικό μου οικόπεδο κι έγινε κάτι με τον σκύλο μου. 

Όμως, δεν το βρήκα πουθενά», είπε ένας γείτονας, με τους γονείς αλλά και τη γιαγιά και τον παππού να είναι σε τραγική κατάσταση.


epirusblog.gr
5 of 5
Συντριβή: Σοκαριστικές μαρτυρίες για την τραγωδία με το 18 μηνών μωρό, στα Νέα Μάλγαρα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1296506800234308055
Σχόλια
item