Σπυροπούλου: Αυτές είναι οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό μετά την απώλεια 11 κιλών Σπυροπούλου: Αυτές είναι οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό μετά την απώλεια 11 κιλών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σπυροπούλου: Αυτές είναι οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό μετά την απώλεια 11 κιλών

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε11 κιλά και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της άλλοτε με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν 72 κιλά και έχει καταφέρει να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και πλέον ζυγίζει 61 κιλά και αυτό το έχει καταφέρει με εντατική γυμναστική και διατροφή!

Η αλλαγή στο σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι θεαματική!

Αποφάσισε να αλλάξει το σώμα της και... τα κατάφερε!


Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. 
Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. 
Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία» είχε πει!
Και είχε αναφέρει: «Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση. 
Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.».
Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις φωτογραφίες της με μαγιό μετά την απώλεια 11 κιλών και σίγουρα θα τα χάσετε!
epirusblog.gr
5 of 5
Σπυροπούλου: Αυτές είναι οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό μετά την απώλεια 11 κιλών
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7604364318958136331
Σχόλια
item