Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης -Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό όπου σκοτώθηκε η κόρη του Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης -Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό όπου σκοτώθηκε η κόρη του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης -Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό όπου σκοτώθηκε η κόρη του

Στο Ψυχιατρείο Χανίων, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας, που έπεσε από γκρεμό.

Οπως μετέδωσε το Star, ο εισαγγελέας έλαβε αυτή την απόφαση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 11χρονης πήγε στο σημείο που βρέθηκε νεκρή και επιχείρησε να πέσει. Ωστόσο, τον συγκράτησε ένας φίλος του, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.

Ετσι, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο για εξέταση και όχι για νοσηλεία, προκειμένου να είναι ασφαλής.

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Ο πατέρας της 11χρονης έχει υποβάλει μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ζητεί ρύθμιση της επιμέλειας και για τα υπόλοιπα παιδιά του, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του, Στέλιος Μακριδάκης, στο Star.

Ο κ. Μακριδάκης ανέφερε ότι η οικογένεια του πατέρα είναι συντετριμμένη, προσθέτοντας ότι ήδη είχαν ξεκινήσει διαδικασίες για ρύθμιση της επικοινωνίας των παιδιών με τον πατέρα τους.

«Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, δεδομένου ότι την κατηγορεί για παραμέληση», ανέφερε ο κ. Μακριδάκης, που άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της μητέρας εκείνο το βράδυ. «Δεν είναι δυνατόν ένα παιδάκι να βγαίνει από το σπίτι του στις 8, να μην έρχεται και να μην ειδοποιείται η οικογένεια, οι αρμόδιες αρχές, δεδομένου ότι το πρώτο δίωρο είναι κρίσιμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μακριδάκης υποστήριξε ότι ο πατέρας της 11χρονης Μαρίνας είναι καλός οικογενειάρχης και δεν έχει καμία καταδίκη ούτε δίωξη, απ’ όσο γνωρίζει, αλλά ούτε και υπάρχει εις βάρος του κάποιο επιβαρυντικό περιστατικό.


epirusblog.gr
5 of 5
Χανιά: Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης -Επιχείρησε να πέσει από τον ίδιο γκρεμό όπου σκοτώθηκε η κόρη του
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4055121257335076856
Σχόλια
item