Η Ε.Παπαρίζου «αναστάτωσε» το Ρότερνταμ με την εμφάνισή της - Αποθεώθηκε στο Twitter (φώτο)

Χαμό προκάλεσε στο Ρότερνταμ και γενικότερα στον διαγωνισμό της Eurovision η Έλενα Παπαρίζου με την επανεμφάνισή της.

Η Ελενα Παπαρίζου έλαμψε κυριολεκτικά με την παρουσία της και θύμισε σε όλους γιατί κέρδισε με το My Number One τη Eurovision του 2005, που είχε τότε πραγματοποιηθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας. 

Μαζί με άλλους πέντε νικητές της Eurovision, ήταν οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof», μιας θεαματικής δράσης, που στήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τον μεγάλο τελικό. Οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ.

Εκτός από την Ελενα Παπαρίζου, που τραγούδησε το «My Number One», οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς ήταν ο Lenny Kuhr που κέρδισε το 1969 με την Ολλανδία, ο Teach-In που κέρδισε το 1975 επίσης με την Ολλανδία, η Sandra Kim που κέρδισε το 1986 με το Βέλγιο, οι Lordi που ήταν οι νικητές του 2006 με τη Eurovision και ο Måns Zelmerlöw που κέρδισε το 2015 με τη Σουηδία.

Φυσικά, οι Eλληνες χρήστες στο Twitter αποθέωσαν την Έλενα Παπαρίζου με τους περισσότερους να υπογραμμίζουν πως και το φετινό βραβείο ανήκει και πάλι σε εκείνη.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Ελενας Παπαρίζου:

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ε.Παπαρίζου «αναστάτωσε» το Ρότερνταμ με την εμφάνισή της - Αποθεώθηκε στο Twitter (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4726751069996306270
item