Αυτή είναι η ημερομηνία που επιστρέφουν τα «Φιλαράκια» - Δείτε το teaser Αυτή είναι η ημερομηνία που επιστρέφουν τα «Φιλαράκια» - Δείτε το teaser | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτή είναι η ημερομηνία που επιστρέφουν τα «Φιλαράκια» - Δείτε το teaser

Τα «Φιλαράκια», η πιο αγαπημένη παρέα της παγκόσμιας τηλεόρασης επιστρέφει, δεκαεπτά χρόνια μετά, με ένα και μοναδικό επεισόδιο, όπου θα λέγεται «The One With The Reunion».

Η επανένωση του ενός επεισοδίου της σειράς «Friends», θα προβληθεί στην πλατφόρμα HBO Max. Οσο για την ημερομηνία μετάδοσης, το απόγευμα της Πέμπτης, οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς έκαναν την μεγάλη ανακοίνωση στα social media, προκαλώντας φρενίτιδα στους εκατομμύρια θαυμαστές των Friends!

Στο βίντεο που ανέβασαν βλέπουμε τους έξι αγαπημένους μας χαρακτήρες να περπατούν πλάτη και στο τέλος ανακοινώνεται η ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία προγραμματίστηκε για τις 27 Μαΐου! 

 Η πανδημία του κορωνοϊού και η καραντίνα μπορεί να δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα γυρίσματα του reunion της σειράς «Friends», αλλά πλέον είναι γεγονός! Η Jennifer Aniston, η Courtney Cox, η Liza Kudrow, ο Matthew Perry, ο David Schwimmer και ο Matt LeBlanc έρχονται να μας χαρίσουν το reunion που όλοι περιμέναμε!

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτή είναι η ημερομηνία που επιστρέφουν τα «Φιλαράκια» - Δείτε το teaser
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3388811350604373265
Σχόλια
item