Ανθή Σαλαγκούδη: Η τεράστια αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, μετά το Survivor Ανθή Σαλαγκούδη: Η τεράστια αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, μετά το Survivor | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανθή Σαλαγκούδη: Η τεράστια αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, μετά το Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά τη αποχώρησή της από το Survivor έχει γίνει ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, καθώς σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τη ζωή της.

Σήμερα ήταν ημέρα αλλαγής για τη γνωστή δημοσιογράφο, αφού αποφάσισε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της. Έτσι, η ίδια αποχώρησε από το κλαμπ των καστανών γυναικών και εντάχθηκε σε αυτό των ξανθών.

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποφάσισε να γίνει ξανθιά, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Ποζάροντας χαμογελαστή στο φακό, η δημοσιογράφος μας δείχνει το νέο hair look της.

Όπως θα δεις, πρόκειται για μία από τις σκούρες αποχρώσεις του ξανθού, η οποία ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. “Σε άλλα νέα να σας πω ότι έγινα επισήμως ξανθιά”, σημείωσε στη φωτογραφία της.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: Η τεράστια αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, μετά το Survivor
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5338563143568432757
Σχόλια
item