Αλέξης Παππάς: Άλλος άνθρωπος, μετά την αποχώρηση από το Survivor – Οι δημόσιες ευχές για το Πάσχα Αλέξης Παππάς: Άλλος άνθρωπος, μετά την αποχώρηση από το Survivor – Οι δημόσιες ευχές για το Πάσχα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλέξης Παππάς: Άλλος άνθρωπος, μετά την αποχώρηση από το Survivor – Οι δημόσιες ευχές για το Πάσχα

Ο Αλέξης Παππάς εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται εκτός Survivor και έτσι έχει επιστρέψει στη γνώριμη καθημερινότητά του στην Αθήνα. 

Ο γνωστός ηθοποιός αποτέλεσε έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του reality επιβίωσης, με κάποιους να τον συμπαθούν πολύ και άλλους να μην μπορούν να τον βλέπουν μπροστά τους.

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Αλέξης Παππάς άλλαξε εντελώς το στιλ του, αφού αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά και τα γένια του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να στείλει τις ευχές του στους διαδικτυακούς φίλους του, σημειώνοντας: “Εύχομαι το φως της αναστάσεως να λάμπει στις ψυχές όλων μας! Χρόνια πολλά σε όλους”. 

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που συνοδεύει τις ευχές για το Πάσχα, ο ίδιος είναι άλλος άνθρωπος, μετά την έξοδό του από το παιχνίδι.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξης Παππάς: Άλλος άνθρωπος, μετά την αποχώρηση από το Survivor – Οι δημόσιες ευχές για το Πάσχα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8449290056069119509
Σχόλια
item