Πραγματική… Superwoman: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σήκωσε κούπα από τ’ αποδυτήρια! (pics)

Κάτι μας λέει ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι περήφανος.

Είναι ένα από τα πιο γνωστά, και ταιριαστά, ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Αυτός βασικός τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ και διεθνής πορτιέρο της εθνικής, αυτή μια εντυπωσιακή τραγουδίστρια με αναλογίες που προκαλούν ζάλη στο ανδρικό κοινό.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που τα τελευταία χρόνια είναι μαζί, δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου του Βορρά ήταν εκπληκτικός στον τελικό του κυπέλλου που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, καθώς σταμάτησε ουκ ολίγες φορές τους παίκτες του Ολυμπιακού και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Το 4ο κύπελλο του ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία πανηγυρίστηκε με πρωτοφανές πάθος από τον Γκαρσία και τους παίκτες του, όμως εξίσου ενθουσιασμένη ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια φόρεσε τη φανέλα του Superman, όπως είναι το παρατσούκλι του, Πασχαλάκη και ανέβασε ένα στόρι στο instagram, στο οποίο σχολίαζε με φόντο το ματς «Περήφανη πολύ».

Και πώς να μην είναι, εδώ που τα λέμε…

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:































epirusblog.gr
5 of 5
Πραγματική… Superwoman: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σήκωσε κούπα από τ’ αποδυτήρια! (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1038731384916262853
item