Ιωάννα Μαλέσκου: Οι απίθανες αναλογίες με μαγιό και η αποκάλυψη πως είναι single

Ιωάννα Μαλέσκου: Μας δείχνει τις αναλογίες της με μαγιό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν ένα από τα φρέσκα πρόσωπα της τηλεόρασης που μεταπήδησαν από την επαρχιακή τηλεόραση της Κρήτης, στον Skai, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια δέχτηκε μεγάλη κριτική για την εικόνα της και την τηλεοπτική της πορεία μέσα από το Love It και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Οκ και στον Νίκο Γεωργιάδη.

Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό πιο αποκαλυπτική από ποτέ και αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην προσωπική της ζωή. Η Ιωάννα, δήλωσε single και αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Ιωάννα είναι single

«Χωρίς να έχω ανακοινώσει μια σοβαρή σχέση, είμαι δύο χρόνια μόνη μου», τόνισε η Ιωάννα και εξήγησε πως ναι μεν έχουν γίνει γνωριμίες αλλά δεν υπήρξε κάτι που να είναι τόσο επίσημο ώστε να το ανακοινώνει:




















«Ασφαλώς (υπήρξαν γνωριμίες). Αλλά για να γίνει πιο επίσημο, πρέπει να το έχουν μάθει πρώτο οι γονείς μου».

Η Μαλέσκου και το Instagram

Η Ιωάννα είχε δεχτεί έντονη κριτική όταν με τη μεταγραφή της στον Skai αποφάσισε να διαγράψει κάποιες παλιές φωτογραφίες.

Η ίδια εξήγησε πως δεν το ζήτησε κανείς από τον σταθμό, ήταν μια πρωτοβουλία που πήρε μόνη της στο νέο της αυτό εγχείρημα. Εξήγησε πάντως πως έφτασε σε σημείο να απενεργοποιήσει μέχρι και τα σχόλια στο Instagram.

«Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother. Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο

Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Και αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου κλείδωσα. 

Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ότι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ότι διαβάζει για μένα στο διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε».






























































































































































epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μαλέσκου: Οι απίθανες αναλογίες με μαγιό και η αποκάλυψη πως είναι single
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 838634463698134501
item