Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μόλις παντρεύτηκε– Οι πρώτες φώτο με την εγκυμονούσα νύφη Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μόλις παντρεύτηκε– Οι πρώτες φώτο με την εγκυμονούσα νύφη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μόλις παντρεύτηκε– Οι πρώτες φώτο με την εγκυμονούσα νύφη

Ήταν σίγουρο ότι αυτή η σχέση θα είχε μόνο happy end!

Εδώ και λίγες ώρες γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε Δημαρχείο της πόλης, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων. 

Ο γοητευτικός επιτυχημένος άντρας και η κούκλα σύντροφός του, είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια και σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Η εντυπωσιακή ξανθιά προσπάθησε -και κατάφερε- να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της μέχρι χθες, αφού η ίδια πόσταρε φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της από βραδινή έξοδο με φίλη της, ενώ και στις φωτογραφίες από τον γάμο της που πραγματοποιήθηκε σήμερα διακρίνεται η κοιλιά της.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κονέ και την Εύη Λέκκα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός της ΑΕΚ και η όμορφη επιχειρηματίας ζουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν βλέπουν την ώρα να υποδεχθούν το μωράκι τους, του οποίου το φύλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Να ζήσετε και με το καλό το παιδάκι σας!
epirusblog.gr
5 of 5
Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μόλις παντρεύτηκε– Οι πρώτες φώτο με την εγκυμονούσα νύφη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3063467744249321265
Σχόλια
item