Σ.Καρύδη: «Θα ήμουν θετική σε ένα sequel του Πάρα Πέντε - Ο Γιώργος δεν είναι» Σ.Καρύδη: «Θα ήμουν θετική σε ένα sequel του Πάρα Πέντε - Ο Γιώργος δεν είναι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σ.Καρύδη: «Θα ήμουν θετική σε ένα sequel του Πάρα Πέντε - Ο Γιώργος δεν είναι»

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα θετική στο ενδεχόμενο ενός sequel του «Πάρα Πέντε».

Πριν μερικές ημέρες είδαμε μάλιστα στην εκπομπή της, Celebrity Game Night την παρέα της σειράς «Στο Παρά Πέντε» να ενώνεται ξανά για τα γυρίσματα της συγκεκριμένης εκπομπής.

«Ήταν πολύ ωραίο που το κάναμε. Έτσι, όλοι μαζί τηλεοπτικά είχαμε να βρεθούμε 14 χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής, που επισήμανε ότι εκτός μικρής οθόνης μέσα στα χρόνια συναντιούνται. Η ίδια δήλωσε μάλιστα πως θα ήταν θετική σε ένα ενδεχόμενο σίκουελ της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

«Είμαι θετική σε ένα sequel, o Γιώργος δεν είναι. Του Γιώργου του έχει τελειώσει. Τώρα κάνει μια καινούργια σειρά πάρα πολλή ωραία. Έχει ολοκληρώσει μέσα του αυτό που ήταν να κάνει και καλά κάνει που μια επιτυχία του δεν την τραβάει από τα μαλλιά, γιατί κάποια πράγματα όσο ωραία είναι τελειώνουν».

νάμεσα σε άλλα, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε και για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και τα συναισθήματα που της δημιούργησε: «Το πέρασα λίγο δύσκολα στο σπίτι ευτυχώς. Δεν είχα κάποια παρενέργεια, δεν αρρώστησα από κάτι άλλο πνευμονολογικό. Είχα πολύ υψηλό πυρετό για πολλές ημέρες και ο τρόμος φυσικά που δεν ήξερα πού θα εξελιχθεί. Τώρα έχω πάρα πολλά αντισώματα, πιο πολλά κι από φίλους μου που είναι εμβολιασμένοι».

epirusblog.gr
5 of 5
Σ.Καρύδη: «Θα ήμουν θετική σε ένα sequel του Πάρα Πέντε - Ο Γιώργος δεν είναι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8887580506944239291
Σχόλια
item