Γιάννενα: Ένα θετικό από τα rapid tests στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΙ Γιάννενα: Ένα θετικό από τα rapid tests στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένα θετικό από τα rapid tests στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΙ

Διεξήχθησαν χθες, 27 Μαΐου 2021, για τέταρτη φορά, εξετάσεις για ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού στους εργαζόμενους ΔΕΥΑΙ, με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης (rapid test). 

Όλη η διαδικασία διεξήχθη με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου, της Κινητής Ομάδας Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) Ιωαννίνων και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.). 

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε με σταδιακή προσέλευση των εργαζομένων από τις 9:00 ως τις 12:00 στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΙ, στη Ριζάρειο Πολιτεία, και από τις 12:30 ως τις 13:30 στις εγκαταστάσεις των συνεργείων στην Πεντέλη, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας. 

Η πλειοψηφία των εργαζομένων προσήλθε για τον σχετικό έλεγχο. Εντοπίσθηκε ένα μόνο κρούσμα εργαζόμενου ο οποίος όμως, ως εκ της φύσεως της εργασίας του, δεν ερχόταν σε επαφή με άλλους συναδέλφους του. 

Ο εργαζόμενος αυτός, θα εξετασθεί και με μοριακό τεστ ενώ ελήφθησαν και όλα τα υπόλοιπα μέτρα τα οποία προβλέπονται από τα σχετικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού.epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένα θετικό από τα rapid tests στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2420608265391804110
Σχόλια
item