Βίκυ Κάβουρα, υποκλίθηκε μέχρι και ο Γκέντσογλου... (pics) Βίκυ Κάβουρα, υποκλίθηκε μέχρι και ο Γκέντσογλου... (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Κάβουρα, υποκλίθηκε μέχρι και ο Γκέντσογλου... (pics)

Τι είναι η Κάβουρα, τι είναι το (εντυπωσιακό) ζουμί της...

Το ότι στην Ελλάδα έχουμε την, ας το πούμε έτσι, πολυτέλεια να διαθέτουμε πληθώρα ωραίων γυναικών που τις βλέπουν οι άντρες και πέφτουν ξεροί σε nanosecond είναι γνωστό. 

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως αν κάνει κάποιος μια βόλτα στο ελληνικό Instagram οι πιθανότητες να μην αγγίζει το σαγόνι του το πάτωμα είναι μηδαμινές.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κορίτσια τα οποία έχουν αυτό το... κάτι, που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας γυναικών είναι η εκθαμβωτική Βίκυ Κάβουρα.

Η πανέμορφη ηθοποιός στο πρόσφατο παρελθόν είχε ακουστεί πως διατηρεί σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου, όμως γρήγορα ξεκαθαρίστηκε πως μεταξύ αυτής και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ δεν... τρέχει τίποτα.

Παρά το γεγονός, όμως, πως τον διαφαινόμενο καπνό δεν ακολούθησε φωτιά στην περίπτωσή τους, η Βίκυ συνέχισε ν' απασχολεί το φιλοθεάμον κοινό (ιδίως το αντρικό...), το οποίο την ακολουθεί πιστά.

Εσχάτως, μάλιστα, η ηθοποιός έχει ξεκινήσει το καινούργιο της project, που χαροποιεί ιδιαιτέρως τόσο την ίδια όσο και τους followers της: μια δικιά της σειρά μαγιό, την οποία προωθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Οι φωτογραφίες για το αψεγάδιαστο αισθητικό αποτέλεσμα μιλούν από μόνες τους και είναι βέβαιο πως με τέτοιες εμφανίσεις θα υποκλιθεί μέχρι και ο... Γκέντσογλου!

Δείτε παρακάτω τις λήψεις της και θα καταλάβετε το γιατί:


epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κάβουρα, υποκλίθηκε μέχρι και ο Γκέντσογλου... (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4396240639986140021
Σχόλια
item