Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το one piece fashion κομμάτι που χρειαζόμαστε όλες αυτή την εποχή Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το one piece fashion κομμάτι που χρειαζόμαστε όλες αυτή την εποχή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το one piece fashion κομμάτι που χρειαζόμαστε όλες αυτή την εποχή

Τα jumpsuits ή ολόσωμες φόρμες είναι από τα fashion items της γκαρνταρόμπας μας, που συνδυάζουν στυλ και άνεση και αποτελούν μία από τις top επιλογές για την εποχή της άνοιξης.

Είτε θέλετε να κάνετε μία βόλτα, είτε να ντυθείτε κομψά αλλά βολικά στο γραφείο, η ολόσωμη φόρμα είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε. 

Άλλωστε δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ιδιαίτερα τους συνδυασμούς. Αρκεί να φορέσετε αυτό το ξεχωριστό one piece και να το συνδυάσετε με τα κατάλληλα παπούτσια.

H Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επιλέγει συχνά αυτό το one piece fashion κομμάτι για τις εμφανίσεις της, σε πρόσφατη εμφάνιση της επένδυσε μια πιο safe απόχρωση. 

 Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Open, επέλεξε ένα λευκό jumpsuit με κουμπιά, το οποίο συνδύασε με πετρόλ mules, χαρίζοντας μας μια άψογα στυλιστική εμφάνιση.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το one piece fashion κομμάτι που χρειαζόμαστε όλες αυτή την εποχή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2357916505819801184
Σχόλια
item