Η Kendall Jenner αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένη στα social media Η Kendall Jenner αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένη στα social media | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Kendall Jenner αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένη στα social media

Στη σειρά «Open Minded: Unpacking Anxiety» του Vogue μίλησε η Kendall Jenner, η οποία με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία, αναφέρθηκε στον εθισμό της στα μέσα κοινωνικής,

«Η σχέση μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι λίγο εθιστική αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν μου αρέσει και δεν είμαι περήφανη που το λέω αυτό, αλλά νιώθω επίσης ότι αυτό είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι από εμάς», είπε αρχικά.

«Είναι κάτι που με εξοργίζει, που πραγματικά με απογοητεύει και νομίζω ότι εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν κάποιος ισχυρίζεται μια ψευδή ιστορία για μένα. Το διαδίκτυο, υποθέτω, βασίζει τα πράγματα σε τόσο μικρές στιγμές χωρίς γενικό πλαίσιο.

Δεν ξέρουν το πριν ή μετά και θα το πάρουν και θα σε κρίνουν απόλυτα από αυτό το μικρό πράγμα» είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Έχω στιγμές που αισθάνομαι ότι θα καταρρεύσω ή ότι δεν αντέχω άλλο γιατί μερικές φορές νιώθω ότι... δεν μπορώ ποτέ να κάνω κάτι σωστό».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Kendall Jenner αποκαλύπτει ότι είναι εθισμένη στα social media
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6182293221529116498
Σχόλια
item