Kelly Osborne: Η αποστομωτική απάντηση στις φήμες για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η 36χρονη Kelly Osbourne απαντά στα κακοπροαίρετα σχόλια.

Για μια ακόμα φορά η 36χρονη Kelly Osbourne βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής. Υπήρξαν ολόκληρα χρόνια στα οποία η Kelly δεχόταν κριτική για τις αυξομειώσεις στο βάρος της.

Τον τελευταίο χρόνο, η κόρη του Ozzy και της Sharon Osbourne έχει χάσει περισσότερα από δέκα κιλά και η αλλαγή στην εικόνα της είναι δραματική.

Αυτή η αλλαγή φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική που διαπίστωσαν οι fans της νεαρής κοπέλας.

Πριν από μερικές ημέρες η Kelly δημοσίευσε μια κοντινή φωτογραφία στην οποία οι fans της διαπίστωσαν πως το πρόσωπό της μοιάζει διαφορετικό.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες περί πλαστικών επεμβάσεων που έκαναν έξαλλη την Kelly η οποία δεν δίστασε να βάλει στη θέση τους τα απανταχού trolls.

«Θέλω να συζητήσω ένα θέμα που το συζητάτε έντονα γιατί πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί σας με το τι έχω κάνει στο σώμα μου, με το ποια είμαι και θέλω να πω πως δεν έχω κάνει καμία πλαστική».

Η Osbourne εξήγησε πως έχει κάνει μόνο κάποιες ενέσεις στα χείλια, το σαγόνι και το μέτωπό της και ευχαρίστησε εκείνους που λένε πως είναι αγνώριστη για το κομπλιμέντο.

Το βίντεο της Kelly είχε τίτλο:

«Πάμε να συνθλίψουμε τις ανόητες φήμες, δεν μπορείτε απλά να είστε χαρούμενοι για μένα»;

Το βίντεο έχει περισσότερες από 350 χιλιάδες προβολές και είναι η πιο ισχυρή απάντηση στα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από το προφίλ της Kelly για το τι μπορεί να κάνει ένα χειρουργείο. Μέσα στο 2020, η Kelly είχε και πάλι διαψεύσει τις φήμες περί πλαστικών.

Δες τις επίμαχες φωτογραφίες παρακάτω.






















epirusblog.gr
5 of 5
Kelly Osborne: Η αποστομωτική απάντηση στις φήμες για τις πλαστικές επεμβάσεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4226911614508196865
item