Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με εφαρμοστό κορμάκι - Τα λόγια σταματούν εδώ

Η διάσημη τραγουδίστρια θύμισε στο κοινό γιατί θεωρείται μία από τις top του είδους της.

Τρίτη του Πάσχα σήμερα και θα έλεγε κανείς ότι οι γιορτινές ημέρες πέρασαν πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύαμε. 

Απολαύσαμε -πάντα με προσοχή- τα τραπέζια με τους δικούς μας ανθρώπους, εκμεταλλευτήκαμε και τον όμορφο καιρό για να κάνουμε τις βόλτες μας έξω και νιώσαμε λίγο ότι ξεκουραστήκαμε από αυτούς τους αλλεπάλληλους μήνες lockdown.

Τα εμβόλια μάλλον δίνουν μία ελπίδα σε όλη αυτήν την κατάσταση, έναν τρόπο να μειωθεί το ποσοστό επανεμφάνισης νέων καραντινών. Προς ενίσχυσή τους, μάλιστα, διάσημοι καλλιτέχνες άρχισαν να συμμετέχουν σε μεγάλες δράσεις.

Η Jennifer Lopez, συγκεκριμένα, έδωσε συναυλία και πραγματοποίησε με εντυπωσιακό και επιβλητικό τρόπο το Global Citizen VZX Live concert

Γνωρίζουμε, φυσικά, ότι η τραγουδίστρια πάντα υπερβάλλει εαυτόν στη σκηνή και το performance της είναι top του είδους. Στην εν λόγω συναυλία, όμως, συνέβη και κάτι άλλο: Εμφανίστηκε με τέσσερα διαφορετικά looks.

Η JLo περπάτησε στο κόκκινο χαλί της συναυλίας φορώντας μία ολόσωμη φόρμα Elie Saab με ημιδιάφανες λεπτομέρειες και βαθύ ντεκολτέ. Στη συνέχεια, ένα δεύτερο jumpsuit, ακόμα πιο λαμπερό, με λάμψεις και φτερά, αντικατέστησε το προηγούμενο για να ανέβει στη σκηνή. 

Πάνω στο stage, φόρεσε άλλα δύο outfits, ένα ασύμμετρο κίτρινο φόρεμα με κοψίματα και ένα πολύχρωμο body με knee-high boots.























































epirusblog.gr
5 of 5
Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με εφαρμοστό κορμάκι - Τα λόγια σταματούν εδώ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8654387672357157040
item