Γιατί η Jennifer Lopez δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ben Affleck; Γιατί η Jennifer Lopez δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ben Affleck; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιατί η Jennifer Lopez δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ben Affleck;

Μπορεί ο χωρισμός της Jennifer Lopez από τον Alex Rodriguez να μετράει ελάχιστες μέρες, ωστόσο η star βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων για την προσωπική της ζωή. Αφορμή η φημολογούμενη επανασύνδεσή με τον Ben Affleck.

Η 51χρονη JLo και ο 48χρονος Ben άρχισαν να βγαίνουν το 2001 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Ένα χρόνο αργότερα ο ηθοποιός της χάρισε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 6 καρατιών σχεδιασμένο από τον Harry Winston και που το κόστος του ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια.

Ένα δαχτυλίδι που όπως όλα δείχνουν η JLo, έχει ακόμα στην κατοχή της. Ο πρώην εκπρόσωπος της Λατίνας σταρ, Robert Shuter, υποστηρίζει ότι δεν το επέστρεψε ποτέ στον ηθοποιό μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους το 2004.

«Αν τα πράγματα προχωρήσουν για αυτούς τους δύο, Θεέ μου, έχει ήδη το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ», ανέφερε στο podcast του με τίτλο «Naughty But Nice».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί η Jennifer Lopez δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ben Affleck;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7819474502666194566
Σχόλια
item