Κατερίνα Λέχου: Η άβολη ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και το δυστυχισμένο Instagram Κατερίνα Λέχου: Η άβολη ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και το δυστυχισμένο Instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου: Η άβολη ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και το δυστυχισμένο Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ ήταν η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποια είναι η πιο άβολη ερώτηση που έχει δεχτεί, μίλησε για τα social media, τον σύζυγό της, τις paparazzi φωτογραφίες και τον ρόλο του κινητού στη ζωή μας σήμερα.

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον “ξέρεις, είσαι χοντρός”, ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω “έχουν πέσει τα μαλλιά σου”» είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

Σχετικά με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Μετά τον γάμο συζήσαμε με τον άντρα του έπειτα από τρεις μήνες. Αλλά τα σπίτια μας ήταν κοντά».

Σχετικά με το Instagram και το πόσο μας επηρεάζει το κινητό, η Κατερίνα Λέχου τόνισε: «Έχω Instagram, αλλά είναι δυστυχισμένο. 

Με το κινητό ήρθε μια περίοδος που ήταν άγρια. Έμπαιναν μέσα στο καμαρίνι με το κινητό. Ξαφνικά έπαθα κινητό-φοβία. Είπα, να μιλήσουμε λίγο πρώτα.

Το θεωρώ και αγενές και αυτό. Και από τους θεατές προ κινητού, κανένας δεν είχε φωτογραφία στη τσάντα του… Εμένα δεν με έχουν paparazzi γιατί πάω σε ερημικά νησιά.

Φυσικά κάνω και τρέλες. Καθημερινές μικρές. Αλλά στους οικείους μου».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν:epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου: Η άβολη ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις και το δυστυχισμένο Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8529121972965107923
Σχόλια
item