Κώστας Μαρτάκης: Η “επαγγελματική” πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη μέσω instagram Κώστας Μαρτάκης: Η “επαγγελματική” πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη μέσω instagram | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κώστας Μαρτάκης: Η “επαγγελματική” πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη μέσω instagram

Mια “επαγγελματική” πρόταση μέσω instagram θέλησε να κάνει ο Κώστας Μαρτάκης 

στην Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την χθεσινή της ανάρτηση. 

Η παρουσιάστρια που τον Σεπτέμβριο ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega, θέλησε χθες να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα κεράσια που βγήκαν στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια. 

Η ανάρτηση αυτή όπως ήταν φυσικό έφερε χιλιάδες Like αλλά και σχόλια στο προφίλ της παρουσιάστριας. Ένα από αυτά και εκείνο της πρώην συντρόφου του αδερφού της Θοδωρή Μισόκαλου, Χαριτίνης Ηλιάδου στην οποία η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να απαντήσει. 

Ο Κώστας Μαρτάκης ωστόσο, φαίνεται πως πήρε έμπνευση από αυτή την ανάρτηση και θέλησε να της κάνει μια πρόταση. 

O τραγουδιστής, φωτογραφήθηκε με τα κεράσια που υπάρχουν στον δικό του κήπο στον Διόνυσο και προσκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη να ενώσουν τις παραγωγές τους.

“Τα πρώτα κεράσια για φέτος από τον κήπο μου στον Διόνυσο…παραγωγή μουυυ!!! @elenimenegaki μπορούμε να ενώσουμε τις παραγωγές μας χαχαχαχαχα” έγραψε ο Κώστας Μαρτάκης.

epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Μαρτάκης: Η “επαγγελματική” πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη μέσω instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 856080466361915329
Σχόλια
item