Η Λάουρα Νάργες φόρεσε ένα hot σορτσάκι και οι followers της την επιβράβευσαν


Ο καιρός έχει φτιάξει πολύ αυτές τις ημέρες. Νιώθουμε λες και το καλοκαίρι έχει κάνει κι επίσημα την εμφάνισή του στην πόρτα μας. 

Η καθημερινότητά μας, πέρα από οτιδήποτε άλλο, απαρτίζεται από σκέψεις επίσκεψης σε παραλίες. Άλλες φορές καταφέρνουμε να το κάνουμε και άλλες όχι. Όμως, νοητικά τουλάχιστον είμαστε σίγουρα εκεί.

Κατεβάσαμε τα καλοκαιρινά από την ντουλάπα και στη θέση τους βάλαμε τα χειμερινά που δεν πρόκειται να ξαναφορέσουμε. Αφήσαμε λίγο τον εαυτό μας να νιώσει αυτήν την πιο χαλαρή και ξέγνοιαστη διάθεση που έρχεται με την εποχή.

Σε ανάλογη διάθεση βρέθηκε και η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, Λάουρα Νάργες. Το κορίτσι μας που πάντα φροντίζει να μας προμηθεύει με νέο υλικό στον λογαριασμό της στο Instagram, πριν από μερικές μέρες, έκανε ένα post, στο οποίο ποζάρει πιο καλοκαιρινή από ποτέ.

Φόρεσε ένα τιραντέ μπλουζάκι με σορτσάκι και πόζαρε στον φακό με ένα τεράστιο χαμόγελο. Ένα τόσο ωραίο post δε γινόταν να μην πάει καλά και κάπως έτσι μέσα σε μερικές ώρες ξεπέρασε τα 20 χιλιάδες likes.

Δες τη στην παρακάτω gallery.




























































































epirusblog.gr
5 of 5
Η Λάουρα Νάργες φόρεσε ένα hot σορτσάκι και οι followers της την επιβράβευσαν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5080449493651924015
item