Έλενα Παπαρίζου: H αφοπλιστική της απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για τα κιλά της – “Στεναχωρήθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ”

Η Έλενα Παπαρίζου, βρέθηκε στον πλατό του The 2night Show, λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον τελικό της Εurovision!

Τι έχει να πει για τα αρνητικά σχόλια και όσους της έκαναν body shaming; Έπεσε μέσα στα προγνωστικά του διαγωνισμού αυτή τη χρονιά; 

Η Έλενα θυμάται με τον Γρηγόρη τη συμμετοχή της στα προκριματικά με τη Σουηδία και συγκινείται, βλέποντας μετά από χρόνια την εμφάνισή της. 

Η όμορφη Έλενα αναφέρεται στο γεγονός που ήταν σταθμός στη ζωή της και που την έκανε να αναθεωρήσει τα πράγματα. 

Επίσης, μιλάει για την ευτυχία που βιώνει αυτή την περίοδο, για τις αλλαγές που έχει κάνει στην καθημερινότητά της, για τον σύζυγό της, για τη νίκη της στο φετινό «The Voice», αλλά και για το καινούργιο της CD που κυκλοφόρησε πρόσφατα. 

Η αφοπλιστική απάντησή της για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τα κιλά της μετά την εμφάνισή της στη βραδιά της Eurovision!

“Δεν με πειράζει. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου, που πήγα χθες και έφαγα ένα μπέργκερ. Δε χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. 

Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος χάρηκε”… ήταν η αφοπλιστική απάντηση της τραγουδίστριας, ενώ αναρωτήθηκε:  Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας. Να έχουμε δίκιο, ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι”;

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: H αφοπλιστική της απάντηση σε όσα ειπώθηκαν για τα κιλά της – “Στεναχωρήθηκα τόσο που πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 127000513089580213
item