Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ποια είναι η νέα κριτής του GNTM Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ποια είναι η νέα κριτής του GNTM | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ποια είναι η νέα κριτής του GNTM

Η Βίκυ Καγιά έφυγε, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται! Ο νέος κύκλος του reality μόδας του Star θα είναι σίγουρα διαφορετικός και ένας από τους λόγους θα είναι η αλλαγή στη θέση των κριτών.

Ποια, όμως, είναι η νέα κριτής του reality; Στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου», αναφέρθηκε πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι 33 χρονών, έχει φύγει 15 χρονών από την Ελλάδα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. 

«Ζει τα τελευταία 18 χρόνια στο Λος Άντζελες και 8 συνεχόμενα χρόνια την επέλεγαν πάντα να είναι στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου της μόδας. 

Να συμμετέχει στα catwalks σε Λονδινο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Ρώμη. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας ενώ ήταν και το αποκλειστικό πρόσωπο καμπάνιας καλλυντικών πολύ μεγάλης γαλλικής εταιρείας».

Παράλληλα, το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM έχει μια τρομερή αδυναμία στα ζώα ενώ έχει και έρωτα με την γιόγκα.

Τις επόμενες ημέρες η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναμένεται να έρθει να εγκατασταθεί μόνιμα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην Ελλάδα.
epirusblog.gr
5 of 5
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Ποια είναι η νέα κριτής του GNTM
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7386155685464552578
Σχόλια
item