Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής της στο GNTM 4

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πώς η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα είναι το νέο πρόσωπο που θα δούμε στον επόμενο κύκλο του GNTM.

Το μοντέλο θα είναι η τέταρτη κριτής στο ριάλιτι μόδας, δίπλα στον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως μοντέλο από το 2003, έχοντας περπατήσει στα πιο λαμπερά catwalks σε όλο τον κόσμο και συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της παγκόσμιας μόδας (Paul Smith, Maison Martin Margiela Sephora, Levi’s, Gap, Topshop). 

Έχει κάνει την καμπάνια της εταιρίας αθλητικών ρούχων Lululemon και ήταν το πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Yves Rocher.

Το εντυπωσιακό μοντέλο με την εξαιρετικά επιτυχημένη διεθνή καριέρα, έχει υπάρξει μούσα του Gaultier ενώ έχει φωτογραφηθεί για τις διεθνείς εκδόσεις των πιο γνωστών περιοδικών μόδας του κόσμου, όπως η Vogue και το Elle. Το 2017 βραβεύθηκε από το περιοδικό Beauté magazine στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς» για την ξεχωριστή της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ.

Τα γυρίσματα για τον τέταρτο κύκλο του GNTM ξεκίνησαν σήμερα και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που επέστρεψε στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα. Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή.

Με την Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, την γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και εγώ ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες. Έχω παρακολουθήσει τα παλιότερα GNTM» είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής της στο GNTM 4
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 567804861915527336
item