Λεωνίδας Κουτσοπουλος: Είναι full in love! Δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται πως ζει τους τελευταίους μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef βρίσκεται σε σχέση με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, την οποία είδαμε να συμμετέχει στην αγαπημένη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες“.

Το ζευγάρι ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποφεύγουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθώντας έτσι να τη διαφυλάξουν. 

Ωστόσο, αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου σε κοινά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια εξόδων τους. Αν και διακριτικοί, οι δυο τους δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν τα βλέμματα των φωτογράφων.

Το τελευταίο διάστημα η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

Έτσι, πολλές φορές ο κριτής του MasterChef, προσπαθώντας να προωθήσει την εκπομπή της συντρόφου του, δημοσιεύει στους λογαριασμούς του στα social media φωτογραφίες της.

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία της αγαπημένης του και τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Λεωνίδας Κουτσοπουλος: Είναι full in love! Δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4235349638205123279
item