Χάιντι Κλουμ: Αποκάλυψε πως ήταν έγκυος στο fashion show της Victoria Secret Χάιντι Κλουμ: Αποκάλυψε πως ήταν έγκυος στο fashion show της Victoria Secret | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χάιντι Κλουμ: Αποκάλυψε πως ήταν έγκυος στο fashion show της Victoria Secret

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Χάιντι Κλουμ, με αφορμή τα 17α γενέθλια της κόρης της, Λένι, προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Το διάσημο top model αποκάλυψε πως στο fashion show της Victoria Secret όπου φορούσε τα εντυπωσιακά κόκκινα εσώρουχα ήταν έγκυος 4 μηνών.

Βέβαια, το καλλίγραμμο κορμί της και η επίπεδη κοιλιά της δεν μαρτυρούσε σε καμία περίπτωση πως η Χάιντι Κλουμ ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο.

Στη λεζάντα, που συνοδεύει την ανάρτηση της, η Χάιντι Κλουμ γράφει: «Χαρούμενα 17α γενέθλια Λένι. Δεν περπατάω μόνη μου σε αυτήν την πασαρέλα. 

Αν κοιτάξω πολύ προσεκτικά, μπορώ να σε δω να κινείσαι στα δεξιά, όντας τεσσάρων μηνών. Σε αγάπησα πριν γεννηθείς και θα σε αγαπώ και αφού κλείσω τα μάτια μου».

Η νεαρή Λένι είναι ο καρπός του έρωτα του της Χάιντι Κλουμ με τον Φλάβιο Μπριατόρε, αρχηγό της ομάδας της Renault στη Formula 1.


epirusblog.gr
5 of 5
Χάιντι Κλουμ: Αποκάλυψε πως ήταν έγκυος στο fashion show της Victoria Secret
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1859058028372047023
Σχόλια
item