Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» μίλησε η εκπρόσωπους της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού, λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision

«Ήταν τρελό το συναίσθημα, ούρλιαζα. Ήταν όλο αληθινό. Ήρθε από την καρδιά και την ψυχή μου. Είναι όλοι μαζί μου, έχω νιώσει μεγάλη αγάπη και το είχα μεγάλη ανάγκη. Πάνω στη σκηνή ένιωσα τρελά. 

Ήταν απίστευτο το συναίσθημα, πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό performance. Είχα αγωνία πάρα πολύ για το αν θα περάσω στον τελικό. 

Όλα ήταν στο δευτερόλεπτο. Έχουμε ξετρελαθεί και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Πριν ανέβω στη σκηνή δεν έκανα κανένα τηλεφώνημα. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη, προετοιμαζόμουν. Έκανα πολύ ζέσταμα και πολύ φωνητική.

Στον τελικό πάμε για μια μεγάλη μάχη. Είναι δύσκολα και πολύ ανταγωνιστικά φέτος. Ελπίζω και εύχομαι να πάμε πολύ καλά. 

Ήταν μια μεγάλη αρχή. Θα κοιμηθώ πολύ ωραία, γιατί θέλω να είμαι έτοιμη για τον τελικό. Πιστεύω πως η Eurovision χρωστάει μια νίκη στην Κύπρο» είπε η Έλενα Τσαγκρινού, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Γιώργο Αρσενάκο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος. Η Έλενα κατάφερε σήμερα αυτό που προσδοκούσαμε. Ήταν τέλειο το συναίσθημα. Ήμουν σίγουρος για το ταλέντο της Έλενας. 

Πιστεύουμε στην Έλενα και είμαστε έτοιμοι για την κορυφή. Συνεχίζουμε στο δρόμο που άνοιξε η Ελένη Φουρέιρα το 2018». epirusblog.gr
5 of 5
Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5461334201795622101
Σχόλια
item