Ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού μιλά για την χθεσινή της εμφάνιση στη Eurovision και το ενδεχόμενο γάμου με τον Mike

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision η Έλενα Τσαγκρινού καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

Το πρωί της Τετάρτης ο πατέρας της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με πολύ καμάρι αναφέροντας πως η κόρη του είχε αφοσιωθεί 100% σε αυτή την προσπάθεια.

“Η Έλενα είναι ένας πολύ ήπιος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, πολύ συνεργάσιμος και πολύ δουλευταρού. 

Ανταλλάσσουμε κάθε μέρα μηνύματα, είναι πολύ ήρεμη, δεν έχει άγχος και πιστεύει πολύ στον εαυτό της. Από χθες δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε… Θα μιλήσουμε σίγουρα αργότερα. 

Δούλευε πάρα πολλές ώρες, έκανε πρόβες, τρομερή γυμναστική, προσεγμένη διατροφή και ωράρια ύπνου. Είχε δοθεί 100% σε αυτό το πράγμα. Ήταν αφοσιωμένη σε αυτό” είπε.

Στη συνέχεια, και αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του συντρόφου της Mike ο οποίος ανέφερε πως αν είναι μαζί μερικά χρόνια ακόμα θα ήθελε να την παντρευτεί ο κύριος Στέλιος δήλωσε:  “Είναι μικρά τα παιδιά ακόμα. Έχουνε μέλλον. Αυτή τη στιγμή προέχει το καλλιτεχνικό”.



epirusblog.gr
5 of 5
Ο πατέρας της Έλενας Τσαγκρινού μιλά για την χθεσινή της εμφάνιση στη Eurovision και το ενδεχόμενο γάμου με τον Mike
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5959528747208042350
item