Υπάρχει μια εξωγήινη υπόγεια βάση κάτω από τη λίμνη Erie, ισχυρίζεται ερευνητής Υπάρχει μια εξωγήινη υπόγεια βάση κάτω από τη λίμνη Erie, ισχυρίζεται ερευνητής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Υπάρχει μια εξωγήινη υπόγεια βάση κάτω από τη λίμνη Erie, ισχυρίζεται ερευνητής

Ένα νέο βίντεο που εμφανίζει ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο. Το ΑΤΙΑ καταγράφηκε στη λίμνη Erie, στην αμερικανική πολιτεία του Οχάιο και στο βίντεο φαίνεται ότι πετάει μέσα από τα σύννεφα ενώ για αρκετό χρονικό διάστημα παραμένει ακίνητο στην επιφάνεια της λίμνης.

Όπως και ο αφηγητής του βίντεο, έτσι γείτονες που ζουν κοντά στη λίμνη αναφέρουν συχνά την εμφάνιση των UFOs εκεί. Αυτό υποδηλώνει ότι η λίμνη Erie είναι πηγή εξωγήινης δραστηριότητας και ότι τα αντικείμενα παραμένουν σκόπιμα ακίνητα από πάνω της, αλλά για άγνωστους λόγους.

Δρ Ο Richard Sauder, φιλόσοφος και συγγραφέας βιβλίων για μυστήρια, ισχυρίζεται ότι:

“ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ERIE, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ”.

Ο Sauder πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει μια εξωγήινη βάση κάτω από το μανδύα των υδάτων της λίμνης Erie για τη διαχείριση των υδρόβιων εξωγήινων κατοίκων.

Σαφώς, η λίμνη είναι στενά συνδεδεμένη με το φαινόμενο των UFO, όταν εντοπίστηκαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα σε αυτό το μέρος.

“ΑΥΤΑ ΤΑ UFOS ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΩΓΗΪΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”.

“ΑΥΤΗ Η ΛΙΜΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ”.

Ένας μάρτυρας ανέφερε, επίσης, ότι είδε ένα μεγάλο UFO να αναδύεται πάνω από τη λίμνη Erie: “Ένα περίεργο μεταλλικό κωνικό αντικείμενο με δύο λαμπερά φώτα που βγήκαν από τη λίμνη και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν”.

Άλλοι μάρτυρες έδειξαν αυτό το μέρος ως μια μυστηριώδη περιοχή, όπου συμβαίνουν γεγονότα που θεωρούνται πολύ περίεργα.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Researcher says: “There is an Extraterrestrial Underground Base under Lake Erie”

Descubrimiento en MARTE que no Detecto NASA – Habitantes Submarinos

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Υπάρχει μια εξωγήινη υπόγεια βάση κάτω από τη λίμνη Erie, ισχυρίζεται ερευνητής
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 6486413951182962351
Σχόλια
item