Έλενα Τσαγκρινού για τον ντόρο που προκάλεσε το “El Diablo” – “Δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική διάσταση που πήρε το τραγούδι”

Η Έλενα Τσαγκρινού που εκπροσωπεί την Κύπρο στην φετινή Εurovision, λίγα 24ωρα πριν φύγει για το Ρόντερνταμ, βρέθηκε  στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, 

Η όμορφη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το τραγούδι «El Diablo», σχολίασε  τις σφοδρές κριτικές που δέχτηκε, εξήγησε το νόημα των επίμαχων στίχων του κομματιού, ενώ αποκάλυψε πώς θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός της Eurovision, λόγω των συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων. 

Μίλησε όμως και  για τον σύντροφό της, για το πρόβλημα υγείας που εκείνος αντιμετώπισε, αλλά και για την απόφασή της να σταθεί βράχος στο πλευρό του. Γιατί τελικά ο Mike δεν θα τη συνοδέψει στο Ρότερνταμ;

Ο Μάικ είναι καλά, απλά έχει μια φοβία παραπάνω γιατί ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα ήμουν στο πλευρό του και το έχω πει πολλές φορές.

Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurοvision. Mου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Με μια μπαλάντα θα δυσκολευόμουν να έλεγα το ναι. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό. 

Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Να μείνουμε στην καλλιτεχνική αφέλεια. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση.

Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει. Κάνω 5 ώρες πρόβα τη μέρα. Θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. 

Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πως θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Μάικ δεν θα έρθει γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ, οπότε ας κάτσει εδώ!



epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Τσαγκρινού για τον ντόρο που προκάλεσε το “El Diablo” – “Δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική διάσταση που πήρε το τραγούδι”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1019888932325465371
item