Πιο σeξι από ποτέ η Kim Kardashian: Ξανθιά με αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό Πιο σeξι από ποτέ η Kim Kardashian: Ξανθιά με αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πιο σeξι από ποτέ η Kim Kardashian: Ξανθιά με αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό

 

Μας έχει συνηθίσει σε πολλές και extreme αλλαγές. Η Kim Kardashian αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες influencers παγκοσμίως και ό,τι επιλέξει να κάνει, αντιγράφεται από πολλές γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. 

Το αστέρι του Keeping Up with the Kardashians, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram την ώρα που κάνει γυμναστική και όλα όσα είδαμε στη φωτογραφία, ομολογουμένως ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη. Το αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό της σίγουρα έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό, ενώ πολλές γυναίκες θα ήθελαν να το αντιγράψουν.

Η Kim προτίμησε ένα κατάξανθο χρώμα της πλατίνας, ενώ το μάκρος των μαλλιών της φαίνεται πως φτάνει μέχρι τα γόνατά της. Περούκα ή αληθινό; Κανείς δε ενδιαφέρεται. Η εικόνα μετράει και είναι πιο σeξι από ποτέ!

Η ιδρύτρια της SKIMS προετοιμάζεται για τις εξετάσεις της στη Νομική, και πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία -ακρως αποκαλυπτική και αυτή- την ώρα που μελετάει, κάτω από τον ήλιο.

epirusblog.gr
5 of 5
 
Πιο σeξι από ποτέ η Kim Kardashian: Ξανθιά με αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 5473113135068733845
Σχόλια
item