Το Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων λέει «ναι» για την εκδήλωση του Dior στο Καλλιμάρμαρο Το Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων λέει «ναι» για την εκδήλωση του Dior στο Καλλιμάρμαρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων λέει «ναι» για την εκδήλωση του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) ενέκριναν ομόφωνα την προσωρινή παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «DIOR CELEBRATES GREECE».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Ιουνίου, και εκεί θα παρουσιαστεί η συλλογή ρούχων «Cruise 2021» του γαλλικού οίκου.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τα μέλη του ΚΣΝΜ ενέκριναν επίσης τη χορήγηση άδειας φωτογράφισης, κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης, καθώς και απευθείας αναμετάδοσης της εκδήλωσης και ανάρτησής της στο διαδίκτυο, στον επίσημο ιστοχώρο του οίκου DIOR.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη το ΚΑΣ έδωσε ομόφωνα το «πράσινο φως» στο αίτημα του οίκου για φωτογράφιση και κινηματογράφηση σε αρχαιολογικούς χώρους, δηλαδή στην Ακρόπολη (μόνο φωτογράφιση), στο Ηρώδειο, στην Αρχαία Αγορά, στο Σούνιο και στην αρχαία Νεμέα.

epirusblog.gr
5 of 5
Το Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων λέει «ναι» για την εκδήλωση του Dior στο Καλλιμάρμαρο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 373185112275176107
Σχόλια
item